Fem til sjukehus etter kollisjon

Fem personer er sendt til sykehus etter at to biler frontkolliderte på fylkesveg 17.

Ambulansehelikopter Levanger

Her har ambulansehelikopteret landet ved sykehuset i Levanger. En av de skadde ble fraktet til Levanger, de fire andre til sykehuset i Namsos.

Foto: Terje Næss

Ulykka skjedde søndag ettermiddag like sør for Korsen i Namdalseid.

Ifølge politiet skal en av bilene ha kommet over i feil kjørebane, og deretter frontkolliderte de to personbilene.

Ingen satt fastklemt etter ulykka, fortalte vakthavende hos 110-sentralen i Nord-Trøndelag til NRK.no like etter hendelsen.

Alle fem involverte er fraktet til sjukehus.

Fire er fraktet til Namsos, mens den siste ble fløyet med luftambulanse til Levanger.

– De fire som er fraktet til sykehuset i Namsos skal ha vært i stand til å gå selv etter ulykka, men noe mer enn det vet jeg ikke, sier Ulf Bertil Wiseth som er operasjonsleder hos politiet til NRK.no.

Vakthavende lege ved kirurgisk avdeling ved sykehuset i Levanger bekrefter at pasienten som ble fløyet inn med ambulansehelikopter er stabil.

– Dette ser ut til å ha gått bra. Vedkommende er sendt til undersøkelser, men mye tyder på at han er helt fin, sier legen.

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .