Falt ut av bil og døde

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

En 39 år gammel mann fra Leksvik omkom etter å ha falt ut av en åpen veteranbil.

En 39 år gammel mann omkom etter å ha falt ut av en åpen veteranbil i Leksvik natt til søndag. To menn var ute og kjørte i en åpen veteranbil av typen Willys Jeep, da sjåføren mistet kontrollen på fylkesveien ved Kråkmo i
Leksvik.

Fått skrens

Ting tyder på at de har fått skrens og snurret rundt på veien. Bilen skal ikke ha veltet, men den ene av mennene ble slengt ut og omkom. Politiet fikk melding om ulykken klokken 3.30 og luftambulanse ble rekvirert. Mannen var død da ambulansen kom til stedet. Den omkomne vil bli obdusert og politiet vil undersøke omstendighetene rundt utlykka.

Ikke sikkerhetsseler

Willys Jeep så dagens lys alt under andre verdenskrig, og det var trolig ikke montert sikkerhetsbelter i den åpne bilen. Ifølge operasjonsleder Monica Ravlo ved Nord-Trøndelag politidistrikt er det foreløpg ikke klart om den omkomne var sjåfør eller passasjer i ulykkesbilen. Det er søndag ikke foretatt avhør av mannen som overlevde,.

- Vi har sikret blodprøve av mannen, men han blir trolig ikke avhørt før i morgen, sier Ravlo.

Åstedsbefaring i dag

Politiet skal i løpet av søndagen undersøke ulykkesstedet sammen med Statens Vegvesen. Ulykkesbilen er tauet vekk og låst inn i en garasje inntil den kan bli undersøkt.