Falske reparatører robbet automater

Med falsk legitimasjon og stjålne nøkler tømte to menn spilleautomater på Innherred.

Spilleautomat
Foto: Scanpix

De to utgav seg for å være reparatører og fikk uforstyrret tilgang til spilleautomatene i en hurtigmat-restaurant i Verdal torsdag kveld. 

- Mennene legitimerte seg som representanter for et selskap som tømmer automater, de hadde også nøkler som er på avveie fra dette selskapet, forteller etterforskningsleder Tor Klevmo ved Levanger lensmannskontor til NRK Trøndelag.

De to låste opp automatene, tømte dem for penger og fortlot stedet kaldt og rolig. Samme framgangsmåte ble også brukt da automater i en bensinstasjon på Gråmyra i Levanger ble tømt mandag kveld.

Mennene har fått med seg flere titusener i mynter. Politiet har spor å gå etter og håper å kunne oppklare tyveriet.

- De to brukte en hvit kassebil, vi ber folk som har opplysninger om å ta kontakt, sier Klevmo.

 

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.