NRK Meny
Normal

Etterlyser to kvinner etter knivstikkingen

Politiet ber to kvinner som var i huset før knivstikkingen på Ranheim natt til tirsdag om å melde seg som vitner.

Knivstikking i Trondheim

To menn ble skadd i en knivstikkingsepisode på Ranheim natt til tirsdag.

Foto: Henrik Sundgård

Etter det politiet vet skal to kvinner ha vært til stede i huset på Ranheim der to personer ble skadet i det som ser ut som en knivstikking. De to kvinnene skal ha forlatt huset før voldshendelsen fant sted. Politiet ber om at disse to kvinnene melder seg for politiet i Trondheim slik at de kan bli avhørt som vitner.

De to skadde mennene er pågrepet, den ene etter at han ble behandlet på sykehus.

Politiet rykket ut etter at de mottok melding i 04.30-tida om knivstikking på en boligadresse på Ranheim i Trondheim .

Inne i et hus ble tre personer funnet, hvor to var skadet. Alle tre mennene er i begynnelsen av 20-årene.

Politiet har tatt beslag i en kniv som ble funnet på åstedet. Det er foreløpig usikkert om det er den samme kniven som ble brukt i forbindelse med knivstikkingen.

Uklart hendelsesforløp

Hendelsesforløpet er foreløpig uklart for politiet, men det skal ha vært en konflikt mellom de to skadde mennene i forkant av knivstikkingen, skriver politiet i Sør-Trøndelag i en pressemelding.

De to skadde ble kjørt til St. Olavs Hospital der de ble behandlet for sine skader. Den ene av de to skadde ble utskrevet fra sykehus i formiddag, og er pågrepet av politiet. Han er avhørt.

Den andre mannen befinner seg fremdeles på sykehus. Han vil bli operert. Hans tilstand er alvorlig, men stabil. Politiet har avhørt mannen på sykehuset, skriver politiet. Mannen har status som fornærmet.

Ikke lenger mistenkt

Politiet pågrep den tredje personen som befant seg i huset. Han ble satt i arrest, og er avhørt av politiet. Vedkommende er ikke lenger mistenkt i saken, og ble løslatt i ettermiddag.

Politiet arbeider fortsatt for å forstå hva som egentlig har skjedd og de ulike personenes rolle i saken. Politiet vil fortsette å etterforske saken ved taktisk og teknisk etterforsking i løpet av kvelden og morgendagen.

Knivstikking i Trondheim

Politiet gjorde i natt tekniske undersøkelser i boligen på Ranheim.

Foto: Henrik Sundgård