Storåsfestivalen etterlyser logo-tatoveringer

Storåsfestivalen har fått tilbake logoen sin etter konkursen. Nå etterlyser de alle som har tatovert logoen på kroppen sin.

Logoen til Storåsfestivalen.
Foto: Storåsfestivalen / NRK

Tidligere var det slik at alle som tatoverte logoen til Storås-festivalen skulle få gratis adgang resten av livet. Over 400 Storås-elskere gikk hen og tatoverte seg over hele kroppen.

– Folk har tatovert seg på forskjellige steder over hele kroppen; på legger, overarmer og ryggen. Festivalen satte som eneste krav at tatoveringa skal vises godt, sier Bruna Alexandra Esdaile i Storåsfestivalen.

Men så gikk Storåsfestivalen konkurs.

Tatoveringa gjelder fremdeles

– Vi har fått mailer fra noen som har tatovering om den fortsatt gjelder som tatovering, sier Bruna Alexandra Esdaile.

Hun kan berolige alle logo-tatoverte med at de kommer inn også på den nye Storåsfestivalen.

– Selvsagt gjelder logoene fortsatt. Alle som kan vise fram en Storås-logo på huden får et gratis festivalpass, som ellers koster 990 kroner.

Verdt 400.000 kroner

Den generøse logoordningen kan bli ganske kostbar for Storåsfestivalen.

– I 2008 lagde vi en oppsummering over de som hadde totavering, og da var det 420 som hadde Storåslogoen tatovert, sier Bruna Alexandra Esdaile.

– 990 kroner ganger 420 logobærere er godt over 400.000 kroner. Har dere råd til dette?

– Ja. Det må vi jo. De som har tatovert Storås-logoen på seg må jo like Storåfestivalen veldig godt. De står for Storåsfestivalen.

– Det å tatovere seg er jo helt frivillig. De fleste som har tatovert logoen vår har gjort det fordi de elsker festivalen, sier Esdaile.

Kunne mistet logoen

Det så en stund ut som om Storås-festivalen måtte skuffe de over 400 som har Storås-logoen på huden. Rettighetene til logoen gikk nemlig med i konkursen.

Heldigvis for de 420 med logotatoverte har det nye festivalstyret lykkes i å bli enige med konkursboet etter den gamle Storås-festivalen om å overta logoen.

Nå ønsker festivalen å få en oversikt over alle logotatoverte som har tenkt seg til Storås i sommer.

– Send gjerne bilde av logoen, så vi får se alle de ulike variantene som finnes der ute, sier Bruna Alexandra Esdaile.