I dagens travle samfunn er det ofte det enkle som frister først til å lages, men det skal også være godt! Dessuten inneholder denne gryta lite fett.
500 - 600 gr. grovkvernet elgkjøtt
2 store hakkede løk
5 - 6 poteter skåret i terninger
salt og pepper etter smak.
2 ss olje /1 ss smør eller margarin
vatn eller kraft
Brun kjøtt i gryten i fettet. Ha i løk, salt og pepper til løken blir blank.
Slå over vatn eller kraft til du dekker halvt over massen. Ha i potetene, og la det hele koke til potetene er møre.
Dette er kjempegodt!!
Dessuten tar det kun 3/4 time å lage det !
Vennlig hilsen
Ester Aakran
Steinkjer
ELGKJØTT-OPPSKRIFTER 
- Elg i krydderlake
- Elg- og lammekombinasjon
- Elgbiff m/ kantarellsaus
- Elggryte
- Elggryte
- Elghakkgryte
- Elgkjøttgryte
- Elgpirog
- Elgsteik
- Elgsteik i øl
- Elgstek i gryte
- Gryte med elgkjøtt
- Hjerte-god elgsteik
- Jegergryte av Klæbu-elg
- Lasagne med elg
- Min beste elgoppskrift
- Målsjåsens elgsodd
- Naumdølgryte
- Slottssteik m/ morkelsaus
- Spagettigryte m/elgkjøtt
- Verdens beste elgsteik
- Aastas elgkarbonade