4 biffer à 150-200 gr, ca 2,5 cm tykke.
Bruk gjerne indrefilet, flatbiff eller ytrefilet.
4 skiver bacon uten svor.
Smør til steking.
Stek biffene på middels varme til de har fått en gylden farge på begge sider. Ta dem opp, og surr en baconskive rundt hver biff. Fest med en tannpirker. Etterstek biffene i ovnen på 200 grader i ca 10 min.
Samtidig freser du ca 4 små sjalottløk (smått oppkuttet og ca 200 g kantareller (forvellet og fryst, og smått oppkuttet) i pannen ca. 2-3 minutter. Tilsett salt og hvit pepper og rør rundt. Tilsett 2 dl. buljong, 2 dl. crème fraiche og 2 ts sennep. La dette koke i ca 2 min.
Ta biffene ut av ovnen, og la de hvile i ca 5 minutter.
Legg biffene i pannen med sausen i, og server med kokte poteter.
Dette blir nyyyyydelig!!! Ta gjerne et glass god rødvin til . Lykke til!