Du kan fortsatt sikre deg billetter til Supercupfinalen

Omtrent 300 billetter legges ut for salg i billettluka på Lerkendal mellom klokka 13 og 15 lørdag.

Zinedine Zidane

Zinedine Zidanes stjernegalleri kommer til Lerkendal tirsdag 9. august. Her feirer Real Madrid seieren i årets mesterligafinale.

Foto: Alessandra Tarantino / Ap

Det er billetter i kategori en og kategori tre som legges ut for salg. De billigste koster rundt 380 kroner, mens de dyreste ligger på omtrent 1200 kroner, regnet ut ifra dagens eurokurs.

Billettsalget gikk tregt i starten, men så fort trønderne oppdaget at det fantes billigere billetter, har det gått unna.

Real Madrid møter Sevilla i årets finale, og det er første gang kampen spilles i Norge. Til tross for noen forfall hos Real Madrid, kommer de til Trondheim med en stjernespekket tropp, og det kan bli en mulighet for at Martin Ødegaard får spilletid.

Har oppgradert stadion for 20 millioner kroner

I forkant av Supercupfinalen har stadion blitt oppgradert for 20 millioner kroner.

– Det begynte i fjor vinter, med at vi la ny gressmatte. Deretter har vi skiftet to storskjermer og systemet for adgangskontroll. Ellers er det en del større og mindre ombygginger som er gjort rundt på stadion. Noen vil bli værende, mens andre er midlertidige, sier prosjektleder for supercupfinalen, Roar Munkvold.

Rita Ottervik

Ordfører i Trondheim, Rita Ottervik, mener Supercupfinalen er en unik mulighet for Trondheim til å få vist seg frem.

Foto: Kjartan Ovesen

Det er regnet at cirka 200 millioner vil se kampen på TV. Det er en unik mulighet for Trondheim, mener ordfører Rita Ottervik.

– Dette er en veldig fin måte å få sendt bilder, ikke bare fra Lerkendal, men fra hele Trondheim. Vi har muligheten til å sette Trondheim på kartet for de to hundre millionene som ser kampen, og på den måten skape en enda større interesse for byen vår, sier Ottervik.

– Bruker ikke mye penger på kampen

Ottervik forteller at det vil bli brukt litt penger på kampen, men ikke spesielt mye.

– Noen av utgiftene går blant annet til å lage supportersoner på Solsiden og på Torvet. Her vil det være folkeliv og kulturinnslag. Det er åpent for alle som vil delta på festen, uavhengig om man er interessert i fotball eller ikke, fortsetter Ottervik.

Selv om finalen nærmer seg med stormskritt, gjenstår det fortsatt litt arbeid før Trondheim er helt klar for å ta imot de spanske storlagene og alt som følger med.

– Det er litt småpuss igjen, men jeg er godt forberedt. Vi har jobbet mye, sier Ottervik til NRK.

Supercupfinalen spilles tirsdag 9. august.