NRK Meny
Normal

Døde som følge av skadene

Politiet bekrefter søndag ettermiddag at den avdøde i Stjørdal døde som følge av grov kroppskrenkelse. Nå etterlyser politiet viteobservasjoner.

tekniske etterforskere

Politiet bekrefter søndag ettermiddag at mannen døde som følge av kroppskrenkelser.

Foto: erland knutsen / nrk

Søndag ettemiddag kom obduksjonsrapporten fra Politiet etter dødsfallet på den unge mannen i Stjørdal natt til lørdag. Rapporten bekrefter at skadene som avdøde er påført, er forenlig med dødsårsaken.

Politiet har søndag fortsatt med avhør av flere av de siktede og har foretatt åstedsundersøkelser. Alle de fire siktede vil i morgen bli framstilt for varetektsfengsling ved Trondheim tingrett. Politiet vurderer fortløpende om siktelsen mot de fire skal endres.

Av hensyn til etterforskningen, vil vi ikke Politiet gå ut med flere opplysninger fra obduksjonsrapporten.

Pressekonferanse politiet Stjørdal

Fungerende lensmann i Stjørdal, Arne Henrik Ulvin, poltiadvokat Anita Ravlo Sand og etterforskningsleder Tore Sparby.

Foto: Erland Knutsen / NRK

Etterlyser nattjogger

En av de siktede hevder at han forlot åstedet tidligere på kvelden. Nå etterlyser politiet vitneobservasjoner av en voksen mann som gikk eller jogget på strekningen mellom Frigården og Stjørdal sentrum i tidsrommet 01.00 til 05.00, natt til lørdag.

– Vi er interessert i alle slags observasjoner i tidsrommet mellom klokka 01.00 og 05.00 natt til lørdag, sier konstituert lensmann i Stjørdal, Arne Henrik Ulvin.

Alle siktede nekter straffeskyld

I går kom det ut at en av de fire litauerne som er siktet for drapet nekter straffeskyld. Nå har alle fire nektet for forholdene.

– Han erkjenner ikke straffskyld og at han har gjort noe eller vært med på noe straffbart, sier den ene siktedes forsvarer, Kjell Horseng, til NTB.