de Lanlay blir Rosenborg-spiller

Kun medisinsk test gjenstår før Vikings Yann-Erik Randa Bahezre de Lanlay blir Rosenborg-spiller.

de Lanlay

Yann-Erik Randa Bahezre de Lanlay er 23 år gammel, og debuterte for Viking i 2010. Han har så langt spilt 127 Tippeliga-kamper for Stavanger-klubben.

Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

Det melder klubben på sine hjemmesider.

– Vi er veldig fornøyd med at han blir Rosenborg-spiller, og ser frem til at han slutter seg til klubben. Planen er at han blir spilleklar til Sandefjord-kampen 26. juli, sier sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye til Rbk.no.

Viking og Rosenborg skal ha forhandlet om de Lanlay i ei god stund, og nå gjenstår kun en medisinsk test før 23-åringen får på seg trønderskjorta.

– de Lanlay er en perfekt kantspiller slik vi spiller fotball i Rosenborg. Og med de kantene vi har i stallen i dag vil han styrke oss med tanke på den travle høsten vi har foran oss med serie, cup og europapcup, sier trener Kåre Ingebrigtsen til hjemmesida.

Kantspilleren har vært i Stavanger-klubben siden 2010 og har scoret tre mål så langt denne sesongen.

– Jeg er Viking-gutt. Viking er klubben i mitt hjerte. Men jeg har en drøm om å spille i utlandet og på landslaget, og da er Rosenborg en fin mulighet for meg. Jeg kjenner treneren deres, Kåre Ingebrigtsen, det er den største klubben i landet og selv har jeg dessverre bare én karriere, sier de Lanlay til Viking-fk.no.

Han har signert en kontrakt med Rosenborg som strekker seg ut 2019-sesongen.

Video fra Trøndelag

Cirka 300 møtte opp på Torget i Stjørdal for å demonstrere mot planene om nedleggelse av Skjelstadmark, Flora og Forradal skoler.
Black Friday var god gjødsel for kjøpelysten. Hyllene på post i butikk er fylt til randen. Dessuten kommer julegavene snart for fullt. Folk må hente - nå, er ropet fra butikkene.
Marihøna barnehage har trolig arrangert jul på låven for siste gang. Kampflystøy og konflikt om erstatning preger Ørland i adventstida.