Normal

D.D.E. trenger 400 statister

Når Namsos-gruppa D.D.E. skal spille inn en reklamefilm for Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, trenger de nærmere 400 statister i Namsos i neste uke.

D.D.E.

Arnt Egil Rånes (fra venstre), Eskil Brøndbo og Eivind Berre gleder seg til å spille inn reklamefilm for LHL.

Foto: Kjartan Trana/NRK

Det er "Børning"-regissøren Hallvard Bræin som skal ha regien på filmen, og han får hjelp av studenter fra Høgskolen i Nord-Trøndelag i NTE Arena tirsdag kveld .

Hjertestans

– Nå ønsker vi oss mange statister til innspillingen i Namsos. Kanskje så mange som 400 personer, sier Eivind Berre i D.D.E.

Landsforeningen for hjerte- og lungesyke skal spille inn en reklamefilm om hvordan man kan hjelpe personer som får hjertestans.

– Dette blir en instruksjonsfilm hvor settingen er en konsert med D.D.E. Derfor trenger vi også mange statister når vi skal spille inn filmen på tirsdag i NTE Arena, sier Berre.

– Viktig sak

Eivind Berre og de andre D.D.E.-gutta skal selv lære seg å håndtere en situasjon hvor en person får hjertestans.

– Dette er en veldig viktig og god sak, og det er veldig artig at LHL vil bruke D.D.E. og vår musikk til en slik reklamefilm, sier Arnt Egil Rånes.

Så spørs det om D.D.E.-fansen møter opp for å høre gruppa spille og samtidig bli med i reklamefilmen for LHL i neste uke.