Chand til Sommerfestivalen

– Vi vil ha Chand! Det var oppfordringa fra publikum, og Sommerfestivalen i Selbu innfrir ønsket.

Chand Torsvik
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix

Chand Torsvik kommer til Sommerfestivalen i Selbu - etter ønske fra publikum. – Vi er veldig glade for å ha sikra oss en av årets store publikumsfavoritter, særlig ettersom utrolig mange publikummere har ønska seg nettopp Chand, sier festivalsjef Ole Morten Balstad.

– Folkekrav om Chand

Han har mottatt utallige oppfordringer om å booke Chand til festivalen, som går for seg i midten av juni.

– Folk har kontakta oss via facebook, epost, oppringinger og personlige henvendelser. 880 personer er innmeldt i ei ega facebookgruppe med formål å få Chand til Sommerfestivalen. Det ble rett og slett et krav fra publikum, ler Balstad, som understreker at Chand er en artist som er populær i alle aldersgrupper.

Detaljene i festivalprogrammet er foreløpig ikke satt, men festivalsjefen mer enn antyder at Chand og bandet blir å finne på scenen lørdag.

- Sterkt og bredt lag

Festivalsjef Ole Morten Balstad.

Festivalsjef Ole Morten Balstad er svært fornøyd med å ha sikra seg Chand Thorsvik til årets Sommerfestival i Selbu.

Foto: Arne Kristian Gansmo / NRK

Også Chands trønderrock-mentor Åge kommer, sammen med Sambandet.

I tillegg er følgende artister klare for Sommerfestivalen: Postgirobygget, Donkeyboy, Sie Gubba, Johnny Logan, Paperboys, E-Type, Terje Tysland, Big Hand Saloon Live (Ottar Big Hand/Casino Steel/Claudia Scott), Vømmølgutan, Dirty Deeds og Ari Bahnd.

– Vi har aldri før hatt et så sterkt og bredt lag, det er heva over enhver tvil at dette er den beste artistlista noen sinne. Og fortsatt gjenstår det en STOR headliner før artistlista er komplett, sier festivalsjef Ole Morten Balstad hemmelighetsfullt.