Jan Kåre Johansen med dagens to desserter
Byggrynskrem med tyttebær
ca 1/4 kg hele byggryn kokes og avkjøles
1/2 l fløte piskes til krem og blandes med den kalde gryna
1/2 l rørte tyttebær røres i tilslutt
Oppskrifta er innsendt av:
Anne-Mari Brekk Nilsen, Nertrøa 20, 7089 Heimdal
Indisk banankrem med sjokoladesaus
1/4 kremfløte
1/2 ss sukker
1 ts vaniljesukker
Kanel etter smak
3 bananer
Sjokoladesaus eller smeltet sjokolade
Pisk krem av fløte, sukker og vaniljesukker. Smak til med kanel (kremen må ha god kanelsmak) Del 3 bananer i skiver og bland i. Hell over rikelig med sjokoladesaus og server.
Oppskrifta er innsendt av:
Grethe Eggen, 7180 Roan
Send oss din dessertoppskrift
Send oss gjerne din dessertoppskrift.
Adressen er NRK Trøndelag, Løshalla 15, 7712 Steinkjer eller
.
Hvis vi lager din oppskrift i formiddagskjøkkenet, får du et forkle av oss.