Hopp til innhold

Brudd i foten for Magnus Moan

Norges kombinertveteran Magnus Moan får totalt løpeforbud i to til tre måneder. Årsaken er det som trolig er et nytt stressbrudd i foten.

Stressbrudd i foten for Magnus Moan

Norges kombinertveteran Magnus Moan får totalt løpeforbud i to til tre måneder.

Foto: Magnus Moan

– Over mange år med trening blir det slitt og til slutt gir det etter. Slik oppsummerer Magnus Moan status for venstrefoten. Dette er andre gang Moan har pådratt seg tretthetsbrudd i foten, forrige gang var i 2014/2015 sesongen.

Totalt løpeforbud

Magnus Moan må ta det rolig ei stund framover, men er likevel optimist foran neste sesong:

– Det er ikke noe mer dramatikk enn at det blir totalt løpeforbud et par tre måneder, så må man være enda mer smart i den daglige treninga.

Magnus Moan

Magnus Moan hjemme i egen stue.

Foto: Magnus Moan

– Hva betyr dette for din sesongoppkjøring?

– Det betyr egentlig ingen ting, det som er veldig betryggende her er at jeg har vært igjennom dette før og jeg vet hva jeg kan gjøre av den daglige treninga, og jeg vet hva som skal til for å lege dette bruddet, sier Moan som også skryter av støtteapparatet han har rundt seg.

Vil ha revansje

Magnus Moan skriver på sin egen blogg at han er glad for at 2015/2016 sesongen er over, og det som han sjøl beskriver som en middels sesong.

– Jeg er utrolig motivert og gira på å få reise kjerringa. Jeg ble rett og slett herja med på slutten og de som kjenner meg vet at det jeg fikk vist på slutten var en skygge av meg sjøl. Jeg skal tilbake der jeg hører hjemme og da vet dere hva det vil si.