Bronse til Moan

Magnus Moan vant bronsemedaljen i kombinert i OL i dag etter fotofinish med klubbkamerat Petter Tande.

Magnus Moan vant bronse foran Petter Tande
Foto: NRK

Det hersket full forvirring i målområdet etter at de to nordmennene kastet seg nesten likt over mål. Først ble Tande utropt til bronsevinner, så ble det hevdet at det ble delt bronse, så havnet Moan på tredjeplass.

Målfotoet viste at det skilte et par centimeter i Moens favør.

Georg Hettich fra Tyskland vant kombinertrennet foran sveitseren Felix Gottwald. De to rykket fra nordmennene i den siste bakken før mål.

Georg Hettich og Petter Tande var nr. en og to i hopprennet og de gikk i front under det meste av langrennet sammen med finnen Jakko Tallus.

På den siste runden ble de innhentet av Felix Gottwald og Magnus Moan.

- Litt skuffet
Magnus Moan var fornøyd med at han avgjorde kampen om bronsemedaljen, men var ikke helt fornøyd med langrennet sitt.

- Hettich og Gottwald er løpere jeg har hatt taket på i slike situasjoner tidligere, og det var litt skuffende at jeg ikke greidde å følge dem i den siste bakken.

– Jeg vant faktisk med tåa. Gutta mobber meg for at jeg har lange tær, men i dag gliser jeg bare tilbake, sa Moan til NRK.

Håpet på to bronse
Petter Tande var bare centimeter fra seierspallen, men var likevel ganske fornøyd etter løpet.

- Jeg synes jeg gikk et godt løp, og fikk min beste plassering i noe seniormesterskap, sa Tande til NRK etter løpet.

Video fra Trøndelag

Cirka 300 møtte opp på Torget i Stjørdal for å demonstrere mot planene om nedleggelse av Skjelstadmark, Flora og Forradal skoler.
Black Friday var god gjødsel for kjøpelysten. Hyllene på post i butikk er fylt til randen. Dessuten kommer julegavene snart for fullt. Folk må hente - nå, er ropet fra butikkene.
Marihøna barnehage har trolig arrangert jul på låven for siste gang. Kampflystøy og konflikt om erstatning preger Ørland i adventstida.