NRK Meny
Normal

Bridgespiller fra Trondheim tiltalt for millionunndragelse

To menn måtte mandag morgen møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha unnlatt å føre totalt nesten 18 millioner kroner i inntekter fra bridgeturneringer på selvangivelsen. Den ene bridgespilleren er fra Trondheim.

Bridge

En bridgespiller fra Trondheim er tiltalt for brudd på ligningsloven.

Foto: KNUT RØSRUD / NRK

Den 47 år gamle trønderen skal ifølge tiltale, som er tatt ut av Oslo statsadvokatembete, ha unnlatt å føre opp totalt 7,52 millioner kroner for inntektsårene 2005 til 2014.

En 60 år gammel mann er tiltalt for å ikke ha oppgitt bridgeinntekter på totalt 10,46 millioner kroner på selvangivelsene for inntektsårene fra 2006 til 2014.

Begge to møtte i Oslo tingrett mandag, tiltalt for brudd på ligningsloven.

Det er satt av fire dager til rettsforhandlingene.

– Han forsto eller burde forstått at unnlatelsene av å opplyse om inntektene kunne føre til en skattemessig fordel på ca. kr 2.500.000. Forholdet er grovt fordi unnlatelsene gjaldt et meget betydelig beløp og pågikk over flere år, heter det i tiltalene mot mennene.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.