NRK Meny
Normal

Bråthen er bedre i dag

Rosenborg-keeper Erik Mellevold Bråthen er fortsatt på sykehus etter at han fikk brystsmerter før Lillestrøm-kampen i går.

Erik Bråthen

Rosenborg-keeper Erik Mellevold Bråthen måtte overnatte på sykehus med brystsmerter.

Foto: Terje Bendiksby / Scanpix

Keeperen var med RBK-troppen til kampen mot Lillestrøm i går kveld, men kjente smerter i brystet før kampen startet.

Avventer prøvesvar

– Erik er fremdeles på sykehuset. De avventer noen svar på prøvene som ble tatt før han kan skrives ut, opplyser medisinsk koordinator Haakon Schwabe i Rosenborg.

Erikk Mellevold Bråthen var med i RBK-troppen til Lillestrøm i går, men følte seg dårlig og hadde brystsmerter da troppen landet på Gardermoen før kampen.

– Jeg fikk en følelse i kroppen jeg aldri har hatt tidligere. Det var veldig ubehagelig og ekkelt. Jeg er glad jeg sa fra, og at det ble tatt på alvor, sier Bråthen til rbk.no .

Keeperreserven ble undersøkt av Lillestrøms lege, og sendt til sykehus for nærmere undersøkelser.

Kan være et virus

Bråthen følte seg bedre etter kampen, men ble igjen på sykehus for observasjon over natta.

Ifølge rbk.no viser testene av keeperen at det ikke er noe galt med hjertet, men at det kan være snakk om et virus. Nå skal det tas en ultralyd av hjertet, og hvis den er fin får Mellevold Bråthen reise hjem til Trondheim mandag kveld.

– Jeg håper å trene igjen på fredag når laget samles etter noen dager fri. Da skal det ikke være noe problem å være i troppen mot Sogndal 9. april, sier Bråthen til klubbens hjemmeside.

Rolige dager

Nå ser Erik Mellevold Bråthen fram til noen rolige dager i påska etter søndagens ubehagelige opplevelse.

– Jeg skal ta det helt rolig på hytta sammen med samboeren min. Det tar nok et par dager å komme over denne opplevelsen, sier han.

Rosenborg spilte derfor kampen mot Lillestrøm uten keeper. Hvis Daniel Örlund hadde blitt skadd, var Steffen Iversen klar til å overta som keeper.

Video fra Trøndelag

Se vår "timelapse" av juliværet i Trøndelag
Promo folkemøte fra Kimen på Stjørdal