Brann i Stjørdal sentrum er slukket

Nødetatene rykket ut til en brann i Stjørdal sentrum i kveld.

Brann på Stjørdal

FLAMMER: Brannen fra tredje etasje i en bygning i Stjørdal sentrum er slukket.

Foto: Stein Lorentzen / NRK

Ifølge politiet kom nødetatene til stedet klokken 19:15.

– Det er flammer fra en etasje på MX Sport i Stjørdal sentrum, sier operasjonsleder i Nord-Trøndelag, Jan Frode Bjørvik til NRK.

Klokken 19:30 er brannen slukket, men situasjonen er ikke avklart ennå, opplyser 110-sentralen i Namsos.

– Det er fortsatt innsats fra nødetatene i Stjørdal, etter branntilløpet i tredje etasje i en bygning. Fem brannbiler og tre politibiler er på stedet. Det kom røyk ut av et vindu og det ble også observert flammer, forteller brannoperatør Vegard Håskjold til NRK klokken 19:40.

Innsatsleder på stedet, Thor Inge Aas, forteller at brann- og redningstjenesten raskt fikk kontroll på flammene.

En bygning i Kjøpmannsgata i Stjørdal sentrum ble raskt slukket.

Brannen i Kjøpmannsgata ble raskt slukket.

– Det befant seg fem personer i bygget da brannen startet, men alle hadde kommet seg ut da nødetatene ankom bygningen. De ble undersøkt av helsepersonell på stedet. Ellers er det snakk om moderate skader der inne, men mesteparten av bygget er intakt, sier Aas.

Bygget ligger like ved torget og gågata i Stjørdal.

Laster kart, vennligst vent...

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .