Rosenborg hadde ingen problemer mot Kolstad i cupens andre runde.

Nicki Bille Nielsen

Nicki Bille Nielsen hadde en fin dag på jobben mot Kolstad.

2. runde i NM, Kolstad-Rosenborg: 2-10

Det ble en enkel seier for Rosenborg og tendenser til feriefotball da de møtte Kolstad i cupens andre runde i kveld.

Likevel startet det dårlig for Rosenborg som i mange andre kamper denne sesongen.

Kolstad startet best

John Chibuike

John Chibuike scoret fire mål mot Kolstad.

For det var hjemmelaget som yppet seg mest de første 20 minuttene. Rosenborg hadde store problemer med å komme til sjanser mot Kolstad.

Hjemmelaget fikk en kjempemulighet til å score ledermålet, men brant muligheten alene mot Daniel Ørlund.

Men så begynte RBK å skjønne alvoret.

Fem mål før pause

Etter å ha slitt lenge i første omgang, fikk Rosenborg fyr på angrepsspillet.

Nicki Bille Nielsen og John Chibuike hadde til tider lekestue med Kolstadforsvaret.

Nicki Bille scoret tre mål før pause og Chibuike scoret to.

Kolstad med redusering

Med 5–0 til pause var kampen avgjort, men Kolstad ønsket likevel å være med på leken.

Bare minuttet ut i andre omgang scoret Kolstad reduseringsmålet, før Rosenborg begynte å score igjen.

I andre omgang fortsatte Rosenborg trykket og ga seg ikke før stillingen ble 10-2.

Alexander Mosbakk reduserte en gang til for Kolstad, og fikk dermed med seg to trøstemål i kampen der Rosenborg scoret et tosifret antall mål.

Både Nicki Bille og John Chibuike scoret fire mål.

Tilskuertallet på Huseby idrettspark var 1750, og det er ny tilskuerrekord.