Bilfører funnet omkommet i Rissa

En person er funnet omkommet i en personbil i Rissa. Det er uklart når ulykken skjedde.

Ulykke i Rissa

Den omkomne ble funnet i en personbil som lå i bunnen av skråningen, til venstre i bildet.

Foto: Anders Lindgaard

– Vi fikk melding fra brannvesenet i dag klokka 12.39, om at det var funnet en bil som lå opp ned i en bekk, sier operasjonsleder hos politiet i Sør-Trøndelag, Solfrid Lægdheim.

Operasjonsleder tidligere i dag, Tor Mauset, opplyste til NRK at bilen ble funnet opp ned i en bekk like nedenfor en bratt skråning i meget vanskelig og utilgjengelig terreng.

Alle utrykningskjøretøyer ble kalt ut, og en person ble etter hvert hentet ut av bilen.

Politiet bekrefter nå at personen var død da vedkommende ble hentet ut av bilen.

Ukjent identitet

Bilen ble funnet i området Bradden, like ved fylkesvei 717 på vei mellom Rissa og Stadsbygd.

Kriminalteknikere fra Trondheim samt ansatte i Statens vegvesen har vært på ulykkesstedet og gjort tekniske undersøkelser.

– Vi jobber nå med å avklare hva som har skjedd. Vi kjenner så langt ikke identiteten til avdøde. Vi jobber også for å finne ut av hendelsesforløpet. Det vil bli gjort tekniske undersøkelser i tillegg til taktisk etterforskning, sier Lægdheim.

Veien sperret

Veien ved ulykkesstedet var tidligere i ettermiddag sperret, og det var omkjøring blant annet rundt Sørbotn. Nå er veien åpnet for trafikk igjen.

– Vi vil fortsette å ha etterforskere på stedet. Det blir omfattende åstedsarbeide etter en sånn ulykke, sier Lægdheim.

Ulykke i Rissa ved fylkesvei 717, Bradden

Ulykka skjedde på FV 717 ved Bradden, på vei mellom Rissa sentrum og Stadsbygd, i Rissa kommune.

Foto: Anders Lindgaard

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.