Beruset mann fremsto truende med kniv

Politiet bevæpnet seg da en mann i Orkanger fremsto truende med kniv.

Laster kart, vennligst vent...

En mann i 60-årene ble pågrepet i Orkanger natt til søndag.

Hendelsen skjedde på en campingplass i Orkanger klokken 01.30 natt til søndag. Politiet fikk melding fra noen andre ved campingen.

– Han skal ha veivet med kniven, men ikke truet enkeltpersoner, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Kirsten Bergstrøm.

Mannen ble innbrakt av politiet, men er ikke anmeldt. Politiet bevæpnet seg for situasjonen, men pågripelsen skal ikke ha vært dramatisk.

– Mannen fikk beskjed om å legge fra seg kniven da politiet kom, og det gikk veldig bra, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt til Avisa Sør-Trøndelag.

Laster Twitter-innhold

Nattas hendelser

I Trondheim fikk to sjåfører beslaglagt førerkortet etter sladding ved XXL på Tiller. Det skal ha oppstått flere trafikkfarlige situasjoner som følge av sladdingen.

– Det var veldig glatt på stedet, og en person ble nesten påkjørt, sier operasjonsleder Bergstrøm.

Laster Twitter-innhold

Ved Stavne i Trondheim ble to personer pågrepet etter å ha brutt seg inn i en bil. De ble satt i varetekt. Ellers har det vært en rolig natt i Sør-Trøndelag, opplyser Bergstrøm.

Rolig i Nord-Trøndelag

I Nord-Trøndelag ble en mann i 20-årene bortvist fra Stjørdal sentrum, men kom tilbake. Han ble kjørt hjem og anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegget fra politiet.

I Steinkjer ble en mann i 30-årene siktet for promillekjøring. Hendelsen skal ha skjedd i sentrum rundt klokken 02.

Operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Stig Rune Sagen, forteller til Namdalsavisa at de første helgene etter jul ofte er veldig rolig.

– Det er egentlig slik det burde vært hver helg. Da har jo folk det bra med hverandre, sier han til avisa.