Bare uavgjort for Rosenborg

Rosenborg klarte bare 1-1 borte mot Bodø/Glimt i en treningskamp fredag kveld.

Jan Jönsson

Bare uavgjort for Jan Jönsson og Rosenborg mot Bodø/Glimt fredag kveld.

Unggutten Ole Selnæs berget uavgjort med sin scoring på frispark tre minutter før slutt.

Ingen god kamp

For Rosenborg gjorde ingen god kamp inne i Nordlandshallen mot hjemmelaget som skal spille i 1. divisjon også denne sesongen.

Ingen av lagene klarte å skape så mange sjanser, og Bodø/Glimt bestemte det meste i første omgang. Borek Dockal kom til RBKs største sjanse før hvilen da han satte et hjørnespark like utenfor mål, men det stod 0-0 ved pause, skriver rbk.no .

Tabbe av Larsen

Bodø/Glimt tok ledelsen da RBK-stopper Jim Larsen gjorde en tabbe. Glimts Papa Alioune Ndiaye kom alene mot RBK-keeper Erik Bråthen og gjorde 1-0, til stor jubel fra hjemmefansen.

Rosenborg klarte å løfte seg litt etter målet, men klarte aldri å dominere spillet i Nordlandshallen.

Mot slutten av kampen sendte laget mange spillere i angrep, og til slutt ble det altså uttelling. Fredrik Midtsjø ble felt og fikk frispark like utenfor 16-meteren. Ole Selnæs skrudde ballen forbi muren og i mål nede ved stolperota.

Dermed ble det 1-1 i Bodø.