Bardal vant

Gikk til topps i kontinentalcuprennet i Japan.

Anders Bardal
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Anders Bardal vant kontinentalcuprennet i hopp i normalbakken i Sapporo fredag. Han hoppet 92 og 94 meter. Han var ett poeng foran polakken Maciej Kot . Tyske Julian Musiol ble nummer tre.

Vraket fra verdenscupen

Les også: Kjemper om OL-plasser

Anders Bardal har denne sesongen slitt med å komme tilbake til godt gammelt slag og ikke deltatt i verdensucupen. Han har derfor fått den tid han trenger for å bygge opp selvtilliten via kontinentalcupen. En seier i normalbakken i Sapporo gjør nok godt for Steinkjer-hopperen.

Det er ytterligere to kontinentalcuprenn i storbakken i Sapporo lørdag og søndag. Bardal skal etter planen bli værende igjen i den japanske byen til verdenscuprennene der neste helg.

(©NTB)

Video fra Trøndelag

Cirka 300 møtte opp på Torget i Stjørdal for å demonstrere mot planene om nedleggelse av Skjelstadmark, Flora og Forradal skoler.
Black Friday var god gjødsel for kjøpelysten. Hyllene på post i butikk er fylt til randen. Dessuten kommer julegavene snart for fullt. Folk må hente - nå, er ropet fra butikkene.
Marihøna barnehage har trolig arrangert jul på låven for siste gang. Kampflystøy og konflikt om erstatning preger Ørland i adventstida.