NRK Meny
Normal

Avhør av dobbeltdrapssiktet i gang

Avhør av den dobbeltdrapssiktede usbekeren har nå startet i Trondheim.

Overhalla hus
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

I morges startet forberedelsene for avhør av den 26 år gamle usbekeren som er siktet for forsettelig drap og seksuell omgang med en mindreårig.

Mannen sitter fengslet i Trondheim hvor avhørene fortsetter utover dagen, forteller lensmann i Overhalla, Erling Lundstadsveen til NRK.

Lensmann i Overhalla Erling Lundstadsveen.
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

 - Vi fortsetter der vi slapp igår, både med teknisk og taktisk etterforskning. Vi fortsetter med siktede i Trondheim der han sitter fengslet. Han har fått oppnevnt Arve Opdahl som forsvarer. Avhøret starter i morgentimene og fortsetter utover dagen, sier Lundstadsveen.

Den siktede 26-åringen blir framstilt for varetektsfengsling i morgen. I Overhalla fortsetter undersøkelser av åstedet.

- Vi kartlegger siktedes bevegelser fra før gjerningstidspunktet, og hva som har skjedd under og etter gjerningen, sier Lundstadsveen.

 

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.