Astrid S gir ut låt med Avicii

Astrid Smeplass (18) tar steget videre nok en gang. Nå gir hun ut en akustisk versjon av låten «Waiting for love» sammen med den svenske superstjernen Avicii.

Se Astrid S spille i sommeråpent fra Hitrra

SE VIDEO: Astrid S synger «2 AM» akustisk under NRKs Sommeråpent fra Hitra i Sør-Trøndelag.

– Jeg tar det som en stor kompliment at Avicii vil jobbe med meg. Det er gøy, sier Smeplass til VG som først omtalte saken.

Har toppet Billboardlista

Music-Avicii Avicii

Tim Bergling, alias Avicii, er en av verdens største DJ-er. Han står bak hits som «Levels», «Hey Brother» og «Wake Me Up».

Foto: Amy Sussman / Ap

Smeplass ble kjent for det norske folket da hun kom på femteplass i Idol i 2013, men hun har oppnådd mye siden den tid. Hun har toppet iTunes, og har ligget øverst på Billboardlista etter et samarbeid med den kanadiske artisten Shawn Mendes. Hennes egen låt «2 AM» har ligget stabilt på VG-lista de siste sju ukene, i det siste med en remiks av norske Matoma.

Avicii ble allerede som 23-åring er av verdens mest kjente, populære og best betalte elektronikaartister og har gjort stor suksess med blant annet låtene «Levels», «Hey Brother» og «Wake Me Up».

HØR «WAITING FOR LOVE» AV AVICII (Artikkelen fortsetter under):

Smeplass, som kommer fra Rennebu i Sør-Trøndelag, har jobbet mye i Sverige den siste tiden, blant annet i studioet PRMD som også benyttes av Tim Berling, alias Avicii. Det var her hun fikk spørsmål om å være med å synge en akustisk versjon av «Waiting for love», skriver VG.

– Da var det bare å fly over for å se om det fungerte. Alle ble veldig fornøyd med resultatet, sier hun til avisa. Den nye låten slippes i dag.

SE DOKUMENTAREN AVICII PÅ TURNÉ:

Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".