NRK Meny
Normal

Annan aktuell for Liverpool

Rosenborgs midtbanespiller Anthony Annan er aktuell for både Liverpool og Manchester United.

Anthony Annan

Anthony Annan kan bli solgt til England etter jul.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

I alle fall hvis vi skal tro det britiske nettstedet goal.com . Ifølge nettstedet kan midtbanespilleren bli solgt i januar, og Rosenborg skal forlange rundt seks millioner pund, eller nærmere 55 millioner kroner for ghaneseren.

Forbereder et bud

Ifølge goal.com fattet Liverpool-manager Roy Hogdson interesse for Annan for tre uker siden, og han skal nå forberede et bud på spilleren når overgangsvinduet åpner på nyåret.

Roy Hogdson

Liverpool-manager Roy Hogdson.

Foto: PAUL ELLIS / Afp

Men det kan bli en tøff kamp mot rivalene fra Manchester United, som visstnok skal ha hatt RBK-spilleren i kikkerten over lang tid.

Også Chelsea kan komme på banen, fordi landsmannen Micheal Essien visstnok ønsker Annan til Stamford Bridge. Men i følge det britiske nettstedet har ikke Chelsea-sjef Carlo Ancelotti så langt vist noen stor interesse for 24-åringen fra Ghana.

Imponerte i VM

Anthony Annan imponerte mange under fotball-VM i Sør-Afrika i sommer, og det var ventet at han ville bli solgt videre til en større europeisk klubb. Nå kan drømmen om å få spille i den engelske eliteserien likevel bli oppfylt.

Ifølge goal.com er han regnet som et av de større talentene i europeisk fotball, og Liverpool vurderer han nå som en forholdsvis billig spiller. Dermed blir investeringen mindre risikofylt.

Liverpools nye eiere New England Sports Venture er stadig på utkikk etter unge, litt billige spillere, og nettstedet tror derfor Anthony Annan kan havne på Anfield etter jul.

Erstatte Poulsen?

Annan kan komme til å erstatte den danske landslagsspilleren Christian Poulsen som ikke har slått til på Anfield etter overgangen fra Juventus.

Anthony Annan kom til Rosenborg fra Start sommeren 2008, og har vært en av klubbens aller beste spillere de siste sesongene.