NRK Meny
Normal

Alvorlig skadet etter bilkrasj på Heimdal

En bil har krasjet inn i en parkert asfaltmaskin i Trondheim. En person er alvorlig skadet og er kjørt til St. Olavs hospital.

Trafikkulykke Heimdal

En person er fraktet til sykehuset tirsdag kveld etter å ha krasjet inn i en parkert asfaltmaskin på Heimdal i Trondheim.

Foto: Stein Lorentzen / NRK

Politiet rykket tirsdag kveld ut til en trafikkulykke ved Hegstadmoen på Heimdal i Trondheim hvor en personbil hadde kjørt inn i en asfaltmaskin.

– Da vi kom fram så viste det seg at bilen hadde kjørt ned en skråning, over en parkeringsplass og over et gjerde – og inn i den parkerte asfaltmaskinen, sier operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Astrid Metlid.

Fraktet til sykehuset

– Det var én person i personbilen. Han er alvorlig skadet og er fraktet til sykehuset. Vi vet ikke noe mer om hans tilstand nå, sier Metlid.

Politiet fikk ikke snakket med føreren før han ble sendt til St. Olavs hospital. De snakker med folk på stedet for å finne ut hva som var foranledningen til ulykken.

Ulykken har skjedd ved Industriveien på Heimdal i Trondheim.

Laster kart, vennligst vent...
Laster Twitter-innhold

Video fra Trøndelag

På samenes festdag må den fineste stasen på. Ella (6) og lillebror Jovna gjør seg klar for feiring.
Et rådyr forvillet seg inn på flyplassen på Røros og måtte reddes ut av ansatte på lufthavna.
Marius Helmersen jobber som automatør ved Sykehuset Levanger. På fritiden bruker han all ferie og en halv million av egen lomme for å kjøre motorsykkel i ørkenen.