NRK Meny
Normal

Alvorlig skadd etter vold i Verdal

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter en slåsskamp i jernbanegata i Verdal i natt.

Laster kart, vennligst vent...

Litt før klokken 6 i morges fikk politiet i Nord-Trøndelag melding fra sykehuset Levanger. Fornærmede etter voldsepisoden i natt blant annet pådratt seg kraniebrudd.

– Vi har nå fått melding om at skaden er verre enn først antatt. Fornærmede har brudd i hodeskallen og ribbeinsbrudd, sier operasjonsleder Ulf Bertil Wiseth til NRK.

Klokken 01.59 natt til søndag rykket politiet i Nord-Trøndelag ut etter melding om at en mann var slått ned i Jernbanegata i Verdal sentrum. Det pågår omfattende etterforskning i saken og vitner blir avhørt.

Laster Twitter-innhold

– Alvorligheten blir forandret. Patruljen kunne kun se en kul i pannen før fornærmede ble overlatt til helsepersonell i natt. Vi ser alvorlig på at folk sloss og ødelegger hverandre, fortsetter Wiseth.

Mistenkt i saken er en mann i 20-årene.

– Meldingen gikk ut på at det var en slåsskamp. I etterforskningen vil vi finne ut av hendelsesforløpet, sier operasjonsleder Ulf Bertil Wiseth til NRK.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.