NRK Meny
Normal

Alvorlig for 21-åring

Tilstanden er alvorlig, men stabil for den 21 år gammel kvinnen som var innblandet i en kollisjon på riksvei 72 i Verdal. To biler kolliderte like før klokka 0700 i morges.


En 21 år gammel kvinne fra Verdal er sendt til sykehuset Levanger etter en trafikkulykke på riksveg 72 i Verdal. Ulykken skjedde da to personbiler kolliderte ved Vinne like før klokka 0700.

Skader i beina

- Kvinnen skal ha fått brudd i bekkenet. Hun satt delvis fastklemt og ble skjært løs, sier operasjonsleder i Nord-Trøndelag politidistrikt Jan Tore Tiltnes til NRK Trøndelag.

Tilstand til 21-åringen betegnes som alvorlig, men stabil, opplyser Sykehuset Levanger. Ifølge Trønder-Avisa ble kvinnen etter hvert videresendt til St. Olavs Hospital i Trondheim.

Mannen i 30-årene som kjørte den andre bilen fikk lettere skader, opplyser Sykehuset Levanger.

Overholdt ikke vikeplikt

Kvinnen kom kjørende fra Stamphusmyra i Vindal og kjørte inn på riksvei 72 uten å overholde vikeplikten. Hun ble så påkjørt av en bil som kjørte i retning E6. De to bilene som kolliderte, fikk store materielle skader og måtte taues bort

En tredje bil var også involvert og gled inn i de to som hadde kollidert. Det er ikke meldt om personskader på bilføreren, kun lettere skader på bilen.

Åpen vei

- Veien er nå åpen for trafikk, sier operasjonsleder i Nord-Trøndelag politidistrikt Jan Tore Tiltnes.

Ulykken skjedde på Rv 72 i Nord-Trøndelag ved Stamphusmyra i Verdal.