Hopp til innhold

Åge leverte i Selbu

Åge Aleksandersen og Sambandet leverte en kraftfull konsert i Selbu. Fansen tok mot.

Sommerfestivalen i Selbu - Åge Aleksandersen

Åge og fansen var samstemte. Leva livet

Foto: Hans H. Bjørstad

Regnvær og gjørme var ingen hindring for ågefansen på Sommerfestivalen i Selbu. Han leverte en midnattskonsert som holdt mål. Det var ingen tegn til at han nylig har avlyst en konsert i Telemark på grunn av helseproblemer.

Været var heller ikke av det verste på dette tidpunktet i festivalen som ble åpnet i striregn. De fikk også problemer med flom få timer etter åpninga, da Nea flommet over innkjøringsvegen til Årsøya. Her ble 20 biler fjernet, men ti ble stående igjen. Senere måtte telt og biler flyttes på grunn av en voksende selbusjø. Men værgudene ga Åge lett regn i to timer.

Sommerfestivalen i Selbu - Åge Aleksandersen

Åge ga fansen det de ville ha.

Foto: Hans H. Bjørstad

Bra å være tilbake

Åge tok publikum som han pleier. Selv sa han fra scenen at det var bra å være tilbake.

Det var utvilsomt denne konserten som ikke overraskende trakk mest folk på festivalen. En festival som har vært preget av god plass foran scenen på mange av konsertene. At den i følge arrangørene samlet 20.000 mennesker kunne ikke måles foran scenen, men heller i og rundt teltene.

Sommerfestivalen i Selbu, turnébussen til Åge

Åge lot seg ikke stanse av litt flom på vegen til Selbufestivalen.

Foto: Hans H. Bjørstad

Skitvær

Været får ta en del av skylda for det. Temperaturen har vært rundt åtte grader og regnet har vært trofast tilstedeværende. Men stemninga og humøret på festivalen har vært upåklagelig.

Åge Aleksandersen og Sambandet viste igjen at de har tiltrekningskraft som monner og trofaste og værsterke fans. Så også Sommerfestivalen i Selbu. Den har klart seg godt så langt, til tross for to år med solid trøndersk regnvær.