Hopp til innhold

«Tidsbonanza» tilbake i gullrekka

«Nytt på nytt» er over for i år. I kveld tar Thomas Felberg og «Tidsbonanza» for andre gang over for det populære fredagsprogrammet.

Tidsbonanza
Foto: NRK

I januar startet innspillingen av en ny sesong med «Tidsbonanza». I kveld er det premiere på programmet som hadde rundt 700.000 TV-seere i fjor.

– Det gikk veldig bra i fjor, og det var overraskende mange som likte programmet og så på. Vi kan jo ikke stoppe her, kanskje vi må kjøre på med en sesong til, sier programleder, Thomas Felberg.

Ærefrykt

Felberg innrømmer at da han tok over for Jon Almaas, Pernille Sørensen og Johan Golden på fredagskvelden med stor ærefrykt da det for første gang ble sendt i april i fjor.

– Jeg ble liksom kasta rett ut til ulvene på en måte. Vi visste jo ikke hvordan dette skulle gå, men det gikk bra og nå jeg tilbake igjen. Jeg har liksom etablert meg litt i folks bevissthet nå, smiler programlederen.

Skal mimre om 1985

I kveldens program skal deltakerne tas tilbake til året Bettan og Hanne kjempet om seieren i Melodi Grand Prix, a-ha ble verdenskjent over natta og nordmenn kjøpte seg mobiltelefoner store som håndvesker.

Deltakerne som i kveld kjemper om tittelen i året 1985 er Elisabeth Andreassen og Tor Endresen mot Sarah Natasha Melbye og Anders Hornslien.

I ti episoder denne våren skal flere kjente fjes konkurrere om hvem som husker best fra 70- 80- og 90-tallet.

Spilles inn i Trondheim

I motsetning til Nytt på nytt som spilles inn på Marienlyst i Oslo, har Thomas Felberg måttet reise til Trondheim og NRKs lokaler på Tyholt for å lage den nostalgiske fredagsunderholdningen.

– Dette er jo NRK Tyholts idé, det er trønderne som har funnet på dette, og jeg er bare flydd opp som programleder. Men jeg synes det er veldig hyggelig å komme opp hit. Det er en god sammensveiset gjeng som lager Tidsbonanza på Tyholt, sier Felberg.

Sesongpremiere! 1985. Programleder Thomas Felberg åpner et nytt knippe årstall i Tidsbonanza. I dette programmet står vi med begge beina plantet midt i det tjukkeste åttitallet. Det året Bettan og Hanne kjempet om seieren i Melodi Grand Prix, A-ha ble verdenskjent over natta og nordmenn kjøpte seg mobiltelefoner store som håndvesker. Quizduellantene som kjemper om tittelen i året 1985 er Elisabeth Andreassen og Tor Endresen vs Sarah Natasha Melbye og Anders Hornslien. Sesong 2 (1:11)

Siste fra Trøndelag