NRK Meny
Normal

«Heia Fotball» lagde dikt til RBK

LERKENDAL (NRK): NRK P3s programledere i «Heia Fotball» har laget et helt spesielt dikt til Rosenborg.

P3's Heia Fotball fremfører sitt eget dikt til Rosenborg.

SE VIDEO: Sven Bisgaard Sundet og Tete Lidbom fremfører sitt dikt til Rosenborg.

Gutta fra «Heia Fotball», Sven Bisgaard Sundet og Tete Lidbom, varmet opp før kampen mot Dnipro med å fremføre et dikt, spesielt laget for Rosenborg.

Del din kampopplevelse – vi deler ut RBK-drakt

"Heia Fotball" sitt dikt til RBK

Hele diktet.

Foto: Petter Moen Nilsen / NRK

Selve kampen sendes på TV-kanalen MAX med avspark klokka 19. Du kan selvsagt også følge tekstoppdateringer fra RBK-Dnipro her på NRK.no. Vi vil også høre fra deg underveis, send oss et bilde, tips på resultat eller rett og slett en kommentar. Bruk emneknagg #nrktrøndelag på Twitter eller Instagram (eller mail oss), vi trekker ut en vinner av signert RBK-drakt.

Nachspiel fra Lerkendal 20.55

Rett etter kamp ca. kl. 20:55 blir det nachspiel med høydepunkter, intervjuer, analyse og debatt. Reporter Petter Moen Nilsen går live med spillere og trenere i pressesonen på stadion, og vi får besøk av Nils Arne Eggen og flere aktuelle gjester.

Nils Arne Eggen

Se sendingen fra Lerkendal etter kampslutt, fra 20.55 og utover.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.