NRK Meny
Normal

– Vil være en del av det som skjer i Rosenborg

Anders Konradsen gjennomførte i dag sin første trening med Rosenborg.

Intervju med Konradsen

Konradsen ble presentert som ny RBK-spiller på Lerkendal søndag.

– Jeg er veldig glad for at partene klarte å bli enige. Etter mange vurderinger føltes Rosenborg som det beste valget. Hele pakken føles bra: Spillestil, trivsel og familie er på plass, sier Konradsen til NRK.

Flere tilbud

Anders Konradsen

FØRSTE DAG PÅ JOBB: I går ble Anders Konradsen presentert som RBK-spiller. I dag gjennomførte han sin første trening med laget.

Foto: Petter Moen Nilsen / NRK

Midtbanespilleren hadde tilbud fra flere utenlandske klubber, som han vurderte.

– Det var noen franske klubber viste interesse. Men ingen av de klubbene føltes riktig for min del, sier Konradsen.

– Han styrker oss i kvalitet og bredde. Han er en meget bra fotballspiller og en fantastisk bra fyr. Rett og slett en meget bra signering for oss, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen til NRK.

Sommerens siste kjøp

Konradsen

VIST FREM I GÅR: Konradsen ble presentert som RBK-spiller før Vålerenga-kampen på søndag.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Konradsen blir ventelig RBKs siste kjøp i sommer. 25-åringen poserte i Rosenborg-drakt på banen til varm applaus fra hjemmefansen før Vålerenga-kampen.

– Vi konkurrerer på tre viktige arenaer, og det må vi ta konsekvensene av. Vi har hentet inn Anders for å styrke oss, og ikke for å selge noen, sier sportslig leder i Rosenborg Stig Inge Bjørnebye til NRK.

Tøft kamproogram

Konradsen kommer fra franske Rennes, hvor han har fått lite spilletid den siste tiden. Den tidligere Bodø/Glimt- og Strømsgodset-spilleren kan brukes i flere roller på midtbanen.

– Det er tøff konkurranse på midtbanen, men det er mange kamper ut over høsten. Vi kommer til å «pushe» hverandre. Jeg ønsker å bidra, uansett hvilken posisjon Ingebrigtsen ønsker å bruke meg i, forteller nordlendingen.

Konradsen har tidligere spilt under Ingebrigtsen i Glimt.

– Det er klart det var en faktor jeg tok med i vurderingen. Jeg vet hva jeg kommer til, sier Konradsen.