– Vi skal vise dem hvem som er sjefen

To tidligere Rosenborgspillere inntar Trondheims storstue med Tromsø-drakt i helga, men ifølge Jonas Svensson blir det ingen varm velkomst.

Jonas Svensson

Jonas Svensson mener Rosenborg tar med seg skikkelig god selvtillit på kampen på søndag.

Foto: Kjartan Ovesen / NRK

– Jeg tror både Gjermund Åsen og Simen Wangberg gleder seg til å komme hit til storstua, og kjenner jeg dem rett så vil de prøve å imponere når de først er her. Men vi har vært såpass sterke på hjemmebane i det siste at vi har med oss skikkelig god selvtillit på banen, sier Svensson til NRK.

– Jeg skal stille med en armkrok til Kåre

Svensson tror ikke ex-Rosenborgerne vil få noen varm velkomst på søndag.

– Det blir en kort applaus før start tenker jeg, men ikke noe mer etter det. Vi skal ta dem tøft og hardt og vise dem hvem som er sjefen, sier Svensson.

Gjermund Aasen

– Kåre har alltid et smil og en kommentar på lur, men jeg skal stille med en armkrok som han kan felle noen tårer i etter kampen

Foto: NRK

Trener Kåre Ingebrigtsen er like kjapp i replikken.

– Vi håper både Simen og Gjermund får det hyggeligere når de treffer familiene sine i helga, enn når de kommer til Lerkendal for å spille kamp, sier han til NRK.

– Kåre har alltid et smil og en kommentar på lur, men jeg skal stille med en armkrok som han kan felle noen tårer i etter kampen, sier Gjermund Åsen til NRK.

LES: Hevder Rosenborg ønsker å kjøpe svenske

Vet at det kan bli en tøff kamp

Kåre Ingebrigtsen

Kåre Ingebrigtsen mener Rosenborg må være hundre prosent skjerpet for å kunne slå Tromsø.

Foto: Kjartan Ovesen / NRK

Simen Wangberg røper at Tromsø har lagt en plan for hvordan de skal slå trønderne.

– Vi ønsker ikke å si noe om den planen nå, men vi mener at vi har gode muligheter til å overraske og slå Rosenborg. Vi kommer til Lerkendal for å ta tre poeng og det akter vi å gjøre, sier Wangberg til NRK.

Rosenborg ligger for øyeblikket øverst på tabellen i Tippeligaen, mens Tromsø ligger nest nederst. Og selv om Ingebrigtsen gir noen kommentarer om hvilken velkomst spillerne kommer til å få, synes han laget har spilt bedre enn det poengfangsten tilsier.

– Tapet vårt kom jo mot Mjøndalen som heller ikke ligger langt opp på tabellen, så vi vet at det kan bli hardt, sier han.

Skal bryte Gjermunds Lerkendal-statistikk

Også Svensson innrømmer at RBK kommer til å få konkurranse fra bortelaget.

– Gjermund har flagget en bra Lerkendal-statistikk, men nå er det er på tide å bryte den. Vi skal utnytte Tromsø sine svakheter og spille på det vi er gode på, og da skal det gå i orden, sier han.

Treneren mener Rosenborg må være hundre prosent skjerpet for å kunne slå Tromsø.

– Hvis vi klarer det, så blir det trøbbel for bortelaget, sier han.

SE VIDEO:

To tidligere Rosenborg-spillere inntar Trondheims storstue med Tromsø-drakt i helga.