– Vi har noen navn på blokka

Når Stefan Strandberg forsvinner fra laget har Rosenborg kun to midtstoppere igjen. Det betyr at den sportslige ledelsen må hente inn forsterkninger.

Stig Inge Bjørnebye

Sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye forteller at klubben leter etter en spesielle type karakter som kan ta Strandbergs plass.

Foto: RBK.no

Søndag kom nyheten om at Stefan Strandberg har signert en avtale med den russiske toppklubben FC Krasnodar.

– Den sportslige satsinga de har og den avtalen de la frem for meg var ekstremt bra og trigget meg veldig. Det å komme til et nytt topplag i en fantastisk god liga var det som gjorde utslaget til slutt, sier Strandberg til NRK.

Vurderer hvilken karakter de vil ha inn

Kontrakten til midtstopperen går ikke ut før 31. juli og frem til da skal han fortsette å spille for laget. Men når sommeren er ferdig står Rosenborg kun igjen med Holmar Eyjolfsson og Tore Reginiussen som faste midtstoppere. Derimot er Reginiussen langtidsskadet og blir borte resten av sesongen. Jørgen Skjelvik kan steppe inn til nøds, men har sin faste plass i forsvaret.

– Vi var forberedt på situasjonen med Stefan og har gjort en del forberedelser i forhold til det. Vi sonderer og prøver å få en oversikt over hvilke grep vi kan og bør gjøre nå, sier sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye til NRK.

(Artikkelen fortsetter under):

Strandberg

Stefan Strandberg har signert med den russiske toppklubben FC Krasnodar.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Bjørnebye forteller at de må vurdere nøye hvilken type spiller de skal få inn, fordi troppen de har i dag fungerer så godt.

– Det er en veldig sammensveiset gjeng som jobber hardt for hverandre, så vi prøver å være tydelig på hvilken type karakter vi skal ha inn i garderoben, og ikke bare på banen, sier han.

– Har dere noen navn på blokka?

– Ja, det har vi naturligvis, men det er ikke noe vi vil gå ut med, sier han.