Hopp til innhold

– Vi gir bort tre poeng i dag

Etter to strake seiere, kom sesongens første tap for Trondheims-Ørn på hjemmebane.

Trondheims-Ørn

Trondheims-Ørn tapte søndagens kamp mot Arna-Bjørnar.

Foto: Hege Tøndel Jonli / NRK

– Det er svært skuffende. Prestasjoner er under forventet, og da blir det ikke den gode rytmen som vi ønsker å ha. Men vi har nok målsjanser til å punktere kampen. Dette er kamp vi absolutt skal vinne, sier trener Trond Nordsteien.

Søndag tok de imot Arna-Bjørnar i Trondheim, og etter en god start på sesongen med seks av seks mulige poeng, var forventningen stor før kampen. Men Ørn tapte kampen til slutt 1–2.

– Vi er ikke dyktige nok i avgjørende faser. I de to første kampene var vi dyktige nok til å få kampene til å gå vår vei. Men vi fikk ikke marginene med oss i denne kampen, sier Nordsteien.

Laster innhold, vennligst vent..

– Må tåle å tape en kamp

Trond Norsteien

Trond Nordsteien var skuffet etter kampen.

Foto: Hege Tøndel Jonli / NRK

Men selv om Trondheims-Ørn tapte, tar Nordsteien meg seg mye positivt fra årets tre første kamper.

– Vi har fått en god start, og vi må tåle å tape en kamp. Men hvis vi ønsker å bli så gode som vi ønsker å være, så må vi vinne kamper som i dag.

For målsettingen for sesongen har blitt skrudd opp i Trondheim.

– Målet er topp fem. Det er ganske ambisiøst med tanke på at vi har åtte eller ni flere år på rad. Vi skal klare det, men vi kan ikke ha mange søndager som det her da, sier Trond Nordsteien.

– Gir bort poengene

Rikke Storrø

Rikke Storrø scoret Ørns eneste mål.

Foto: Hege Tøndel Jonli / NRK

Rikke Storrø scoret trøndernes eneste mål. Hun var krystallklar etter kampslutt.

– Vi gir bort tre poeng i dag. Det er sløvhet, vi kommer oss ikke framover og de får mål ut av ting som det egentlig ikke skal bli mål av. Det er en prestasjon langt under pari.

Nå handler det om å nullstille seg.

– Denne kampen skal vi glemme så fort som mulig. Dette er ikke noe som skal kjennetegne oss. Vi ønsker å være i toppen, sier Rikke Storrø.

Laster innhold, vennligst vent..