NRK Meny
Normal

– Tror ikke tilliten er så sterk

Rosenborg-supporterne i Kjernen tror ikke trener Per Joar Hansen og den sportslige ledelsen har den tilliten som styret forsøker å gi inntrykk av. Supporterne står fast på at de ønsker en ny trener.

Rosenborg og Kenneth Kjelsnes

Kenneth Kjelsnes og Rosenborg-supporterne er misfornøyd med sesongen, og ønsker seg en ny trener.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Per Joar Hansen

Per Joar Hansen fikk fornyet tillit av RBK-styret torsdag kveld.

Foto: Jon Arne Hoff Johansen/NRK

Torsdag kveld ble det klart at Hansen får fortsette som trener for Rosenborg. Styreleder Ivar Koteng mener Perry er rette mann for å ta klubben videre, og det skal nå bli endringer i opplegget rundt klubbens A-lag.

Ønsker ny trener

– Vi i Kjernen ønsker å skifte ut Hansen og den sportslige ledelsen, og synes det er merkelig at det kommer en tiltaksplan for å bedre resultatene nå. Den burde ha kommet for lenge siden, sier talsmann Kennet Kjelsnes i Kjernen til NRK.

Kjelsnes mener klubben burde ha kvittet seg med Per Joar Hansen og heller ansatt en trener på midlertidig basis.

– Vi i Kjernen mener klubben nå må ta seg god tid på å finne den riktige treneren. De forhastet seg da de ansatte Perry, og vi sa ifra da. Nå ser vi resultatet av det, mener Kjelsnes.

Han vil ikke komme med forslag på hvem som bør trene Rosenborg, eller hvem han ønsker seg i den sportslige ledelsen.

– Må ta seg tid

– Det er ikke vår jobb å komme med navn. Vi støttet klubbens prosjekt "tilbake til røttene", men vi er skuffet over hvordan det er blitt dårlig håndtert. Nå må RBK ta seg bedre tid, sier Kjelsnes.

Kenneth Kjelsnes understreker at supporterne fortsatt støtter laget og håper de vinner fotballkamper.

– Men vi må få lov til å si ifra når vi mener klubben er på feil kurs. Det er vanskelig å tolke signalene fra styret etter møtet torsdag kveld, men jeg tror ikke tilliten til den sportslige ledelsen er så sterk som de forsøker å gi inntrykk av, sier Kenneth Kjelsnes.

Rosenborg møter Lillestrøm på Lerkendal i sin neste kamp mandag kveld.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.