– Tar ikke lett på denne oppgaven

Rosenborg kommer til Moan med respekt for hjemmelaget Levanger. – Dette er en veldig viktig kamp for oss, sier RBK-treneren før kampen.

Kåre Ingebrigtsen

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen er spent på den tredje cupkampen mot Levanger.

Foto: Johansen, Carina / NTB scanpix

Hroar Stjernen

Hroar Stjernen er fornøyd med at det er RBK som kommer til Moan i tredje runde i cupen.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Klokken 19.00 sparkes kampen mellom Levanger og Rosenborg i gang på Moan stadion i Levanger. Dette er tredje kamp i årets norgescup.

– Levanger viste seg fram mot brann da de vant 4-1, og det var en god kamp. Vi tar ikke lett på denne oppgaven, sier Ingebrigtsen til NRK før kampen.

Rosenborg har vist god form i eliteserien og leder serien når en tredjedel er spilt. Levanger, som er nyopprykka til førstedivisjon, har hatt en litt tyngre start på sesongen. Med tolv poeng ligger de på en 11. plass av 16 lag. Sist helg ble det 4-2 tap borte mot FK Jerv.

Daglig leder i Levanger fotballklubb, Hroar Stjernen, sier de er fornøyd med å få RBK til Levanger.

– Det er stort for klubben og guttene å få møte RBK. I tillegg er det god økonomi og reklame, sier Stjernen, som håper på mer enn 3000 tilskuere på Moan onsdag kveld.

Om hjemmelaget har sjanse på seier, er ikke Stjernen sikker på.

– Alt er jo mulig, men det kommer an på tenning og guts. Det er viktig for oss og ikke få to baklengs i løpet av de første 20 minuttene, sier han.