Vuku fotball:– Vi vil gjøre stas på RBK

Det er stor dugnadsinnsats foran lokaloppgjøret mellom Rosenborg og Vuku i første runde i NM i fotball. RBK-spillerne skal få ta i bruk en helt ny reservebenk med tak.

Vuku

BYGGER NYE RESERVEBENKER I VUKU: Jan Erik Haga og Stein Ove Ward hjelper til. Trenere og spillere på RBK skal få sitte på nye benker med tak og glassvegger.

Foto: Geir Ove Granheim

– Det er det beste som kan skje at Rosenborg kommer til Vuku. Det er Norges beste fotballag. Da vil vi gjøre ekstra stas på dem, sier påtroppende leder i Vuku fotball, Geir Ove Granheim.

Nye tribuner og reservebenker

Mellom 30 og 40 personer deltar på dugnad før toppkampen på gressbanen i Vuku i Verdal, og flere hundre hjelper til under kampen mellom Vuku og Rosenborg onsdag i neste uke.

– Det er mye dugnadsinnsats. Det lages nye midlertidige tribuner, nye benker og det repareres mål. Vi forventer 4000 tilskuere til kampen, sier Granheim.

Fredag skal det settes tak på reservebenkene, mens glass på sidene monteres mandag.

Rosenborg

GOD START: Rosenborg-spillere jubler etter seier mot Aalesund. Onsdag kommer RBK til Vuku i første runde i NM.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

En drøm å møte RBK

Sist Vuku møtte Rosenborg i NM var i 1993. Den gangen tapte Vuku 15–0. Geir Ove Granheim var selv med på Vuku-laget som møtte RBK-stjernene.

– Jeg unner spillerne dette. Det er en av drømmene for oss hobbyspillerne å få måle krefter med Rosenborg. Målet er å gi alt og tape minst mulig, sier Granheim.

Etter kampen blir det middag for spillere og styre i den nye Vukuhallen. Her er det gitt midlertidig brukstillatelse. Nye garderober venter også spillerne.

Premie om Vuku får mål

Vuku spiller i 4. divisjon. I kvalifiseringa til NM vant laget både mot Verdal og Rørvik.

Spillerne er lovet premie for hvert mål de scorer mot Rosenborg i denne kampen.

Kampen mellom RBK og Vuku starter onsdag 22. april klokka 18.

Vuku

TAR GODT IMOT RBK: Dugnad ved gressbanen til Vuku. Her bygges det også nye midlertidige tribuner til kampen mot RBK.

Foto: Geir Ove Granheim