NRK Meny
Normal

Tror RBK-spillerne er ekstra tente

Men Rosenborgs assistenttrener Trond Henriksen vil ikke fokusere for mye på tabellsituasjonen før kveldens kamp mot Lillestrøm.

Trond Henriksen

Assistenttrener Trond Henriksen i Rosenborg.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

– Jeg tror guttene er ekstra tente i dag. Ikke bare i forhold til dem foran oss på tabellen, men jeg tror de like mye har lyst til å gi publikum mer ekstra i forhold til den litt skuffende opptredenen vi hadde på torsdag, sier Trond Henriksen til NRK.

Kan nærme seg teten

Klokken 19 møter Rosenborg Lillestrøm hjemme på Lerkendal.

Før kampen er hjemmelaget nummer tre på tabellen, og med seier i kveld kan de ta et godt steg innpå toer Molde og tabelleder Strømsgodset.

Før avspark er det bare tre poeng som skiller RBK og Molde.

Lite tabellfokus

Til tross for at de nå kan ta viktige poeng, er Trond Henriksen forsiktig med å fokusere for mye på tabellsituasjonen.

– Det er muligheter i alle kamper vi spiller. Vi har ikke så veldig mye fokus på tabellposisjonen.

– Det sier dere alltid?

– Ja da, vi gjør det. Men det er litt sånn at det først og fremst er det om å gjøre og jobbe knallhardt med prestasjonen.

– Vi vil selvfølgelig vinne på hjemmebane og samtidig også få litt energi i form av at vi spiller litt godt også. Sist fikk vi ikke til det som vi ønsket og vi tapte seieren på overtid, så først og fremst skal vi vinne fotballkampen og få en god prestasjon, sier assistenttrener Trond Henriksen i Rosenborg.

Du kan følge oppgjøret mellom Rosenborg og Lillestrøm på NRK.no fra klokken 19.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.