– Kypriotisk fotball undervurdert

Sportsdirektør Jordi Cruyff i AEK Larnaka, som møter RBK i kveld, mener den kypriotiske ligaen er bedre enn folk tror.

Lustig, Prica og Dockal

Rosenborgs Mikael Lustig, Rade Prica, og Borek Dockal møter spillere med erfaring fra nederlandske og spanske toppklubber.

Foto: Alley, Ned / Scanpix

– Hvis man ser på de fire lagene som startet kvaliken til europacupen, så er tre lag fortsatt med. Det er allerede ett lag som er med i siste kvalikrunde til Mesterligaen og to som kjemper om plass i Europaligaen. Det er et signal om at det ikke er slik folk i utgangspunktet tror det er, sier Cruyff til adressa.no.

Erfarne spillere

Den tidligere Manchester United-spilleren er sportsdirektør i laget som møter Rosenborg til kvalifisering til Europaligen i kveld.

RBK møter spillere med erfaring fra nederlandske og spanske toppklubber.

– Vi har fire nederlandske spillere, fire spanske spillere og flere har kommet fra Swansea. En av spillerne våre har mye erfaring fra det øverste nivået i Spania og andre har landskamper for Nederland. Vi er ganske fornøyde med det spillermaterialet vi har, sier Cruyff til avisa.

AEK Larnaka ble nummer fire i ligaen på Kypros forrige sesong.

Lago inn for Larsen

Rosenborgs midtstopper Jim Larsen må stå over kveldens kamp med to gule kort, inn kommer Alejandro Lago. Mikael Lustig er frisk etter skaden han fikk mot Aalesund.

– Alejandro Lago var den naturlige erstatteren når Jim ikke kunne spille. I bakhånden har vi da Per Verner Rønning, som var alternativet i midtforsvaret dersom Mikael Lustig ikke skulle bli klar, sier Jan Jönsson til klubbens nettside.

Markus Henriksen tilbake etter karantene, og Jonas Svensson kommer inn for Fredrik Winsnes.

– Han har spilt mange kamper i det siste, og i Jonas får vi yngre og friskere bein i denne kampen, sier RBK-treneren.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.