– Kun tre poeng som gjelder

De snublet stygt borte mot Kristiansund. Lørdag er det kun seier som er godt nok for Rosenborg når Sandefjord kommer på besøk.

Regi

Tore Reginiussen (til venstre) og Rosenborg ønsker revansj etter mandagens poengdeling borte mot Kristiansund. – Nå er det kun tre poeng som gjelder, sier Reginiussen.

Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det blir en viktig kamp for oss. Vi glapp mot Kristiansund og ga fra oss et par poeng. Vi er sultne på å revansjere det. Når er det kun tre poeng som gjelder. Sånn er det alltid når vi spiller hjemme på Lerkendal, sier Tore Reginiussen.

Trønderne gikk til pause med 2-0-ledelse i mandagens bortemøte med Kristiansund. Men i andreomgangen ble de hardt straffet. 2–0 ble til 2-3, og det endte til slutt med poengdeling (3–3) i nordmørsbyen.

– Vi gjorde mye bra i Kristiansund. Men vi har lært at vi ikke har råd til å slippe oss litt nedpå. Da blir vi straffet, sier RBK-stopperen.

Optimistisk Ingebrigtsen

Trener Kåre Ingebrigtsen mener trønderne er i sterk framgang.

– Vi har vært solide og sterke, spesielt på hjemmebane. Det skal vi fortsette med. Det er jevnt i toppen, og nå handler det om å få med seg trepoengene, sier Ingebrigtsen dagen før møtet med Sandefjord på eget gress.

– Jeg synes vi gjorde mye riktig og bra i Kristiansund. Men så har vi faser og øyeblikk hvor vi gjør feile valg og har feil fokus. Vi sover i timen, og da blir vi hardt straffet. Det må vi få luket bort mot Sandefjord.

– Har dere trent på noe spesielt den siste uka?

– Innlegg! ler «Brutter'n».

– Vi slapp inn to mål etter innlegg mot Kristiansund. Vi har jobbet med både forsvars- og angrepsspillet, sier han.

Sparer ingen

Selv om Rosenborg gjester irske Dundalk til mesterligakvalifisering førstkommende onsdag, har ikke Ingebrigtsen planer om å spare spillere til matchen mot Sandefjord.

– Vi sparer ingen. Kampen mot Sandefjord blir viktig. Det er lenge til onsdag, vi har god tid til restitusjon, sier han.