NRK Meny
Normal

– Jeg var forbannet i garderoben

John Arne Riise synes det er irriterende å dra hjem til Aalesund med null poeng.

John Arne Riise

John Arne Riise ble forbannet etter tapet mot Rosenborg. – Det er ikke ufortjent at Rosenborg vinner, men måten det skjer på er fryktelig irriterende, sier Riise.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Rosenborg vant over Aalesund på Lerkendal søndag kveld, til John Arne Riises store skuffelse.

– Vi var kompakte og gjorde en taktisk strålende kamp. Det er jævlig surt å dra hjem med et tap på måten vi gjorde det på, sier Riise til NRK.

– Et steg i riktig retning

Riise mener Rosenborg fortjente seieren. Det er måten tapet skjedde på som gjør ham irritert:

– Det er hundre prosent frispark i forkant. Det er ikke ufortjent at Rosenborg vinner, men måten det skjer på er fryktelig irriterende. Da blir man litt forbannet, og det var jeg i garderoben etter kampen, innrømmer Riise, som fort kom seg på bedre tanker.

– Jeg sa til guttene at vi må ta med oss de positive opplevelsene. Dette var et steg i riktig retning – vi kjempet og kriget. Jeg er stolt av gutta, men jeg håper supporterne så at vi la inn en fantastisk innsats.

Lie var banens beste

Aalesunds målvakt, Andreas Lie, var den som gjorde seg mest bemerket under søndagens kamp. Han gjorde flere mesterlige redninger.

– Vi fikk kjør på oss i første omgang, så det var viktig å stå inn mot pause. De fikk til slutt hull på byllen. Vi var nære ved tre anledninger, og kunne tatt poeng. Det er surt ikke å få med seg noe fra Lerkendal – vi har nok aldri vært så nært poeng på Lerkendal før.

Video fra Trøndelag

Se vår "timelapse" av juliværet i Trøndelag
Promo folkemøte fra Kimen på Stjørdal