Normal

– Jeg gleder meg som en liten unge

Rbk-spiller Ole Kristian Selnæs gleder seg stort til 16. mai-kampen mot Sandefjord i dag. Han håper han kan holde hodet høyt i 17. mai-toget.

Helland

Ole Kristian Selnæs (t.h.) jubler for seriemål mot Ålesund, sammen med Tore Reginiussen og Pål André Helland.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Vi har en klar plan og vet akkurat hva vi skal gjøre det, sier Selnæs til NRK.

– Vi har stort sett vært gode i år, med noen trykkfeil. Vi vet hva som gjør oss gode, og hva som gjør oss dårlige, legger han til.

– Gåsehud

Rosenborg har storspilt i serieåpningen og publikum fyller igjen tribunene på Lerkendal. 16. mai-kampen er utsolgt, for førte gang på noen år.

Kåre Ingebrigtsen

VIL VISE SEG FREM: – Vi har lyst til å vise oss frem for publikum på den måten vi har gjort så langt på Lerkendal i år, og gleder oss, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen.

Foto: Aykut Akici/Turkpix / NTB scanpix

– Det blir veldig kult, det er ikke noe mer å si. Jeg gleder meg som en liten unge, og det har jeg gjort lenge. Jeg får nesten litt gåsehud når jeg tenker på det.

– Det er ingenting som er så artig som å spille foran en fullsatt stadion. Det er slike øyeblikk vi spiller fotball for, enkelt og greit.

– Vil vise oss frem

Også Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen gleder seg:

– Vi har lyst til å vise oss frem for publikum på den måten vi har gjort så langt på Lerkendal i år, og gleder oss, sier han til NRK.

Hittil i år har Sandefjord sluppet inn mange mål, og Rosenborg scoret mange. Det kan borge for en målrik kamp.

– Uansett synes jeg det lukter mange mål av oss, spesielt på hjemmebane. Det spiller ingen rolle hvem vi spiller mot, sier Ingebrigtsen.

(Saken fortsetter under bildet)

Søderlund

MANGE MÅL: Rosenborg har scoret mange mål i serieåpningen. her jubler Alexander Toft Søderlund (t.v.) og Ole Kristian Selnæs etter 1-0-målet i kampen mellom RBK og LSK på Lerkendal stadion.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Hodet høyt i 17. mai-toget

Selnæs har gått i 17. mai-toget de siste årene, og har ikke hatt noen særlig grunn til å holde hodet høyt hevet. Rbk tapte den tradisjonsrike 16. mai-kampen i fjor, vant året før, men tapte to på rad før det igjen.

– Tre tap de siste fire kampene er selvfølgelig skrekkelige tall. De siste årene har vi ikke vært så gode hjemme, vedgår Selnæs.

– Vi ser en litt annen tendens etter at Kåre kom, der vi har vært veldig gode hjemme. Jeg har stor tro på at vi stikker av med tre poeng, legger han til.

– Som Rosenborg-trener skal jeg klare å gå i borgertoget med hodet høyt hevet uansett. Det viktigste for oss er at vi vinner og fortsetter å lede serien. Da vet vi at det blir en mye mer trivelig tur i borgertoget, sier trener Ingebrigtsen.

Følg kampen her:

Laster innhold, vennligst vent..