– Jeg er så lettet, jeg kan nesten ikke fatte det

Datteren til den 82 år gamle mannen som hadde vært savnet siden tirsdag ble veldig lettet da han ble funnet i god behold onsdag formiddag.

Datter av den savnede forteller om det siste døgnet

SE VIDEO: Datteren til den 82 år gamle mannen som hadde vært savnet siden tirsdag var veldig lettet da han ble funnet onsdag formiddag.

– Jeg hadde nesten begynt å gi opp og trodde ikke vi kom til å finne han. Det har blitt verre og verre ettersom tiden har gått, men nå er jeg veldig lettet og gleder meg til å treffe han, sier Astrid Tromsdal til NRK.

Takknemlig for all hjelp

Klokken 12.35 onsdag forteller politiet til NRK at mannen som hadde vært savnet siden tirsdag formiddag er blitt funnet av turgåere i Heståsdalen i Levanger kommune.

Dette er om lag 15 kilometer unna der hvor mannen var på multeplukking sammen med broren sin. Vedkommende skal være i god form, men får bistand fra helsepersonell på stedet.

Store mannskaper ble satt inn i letinga etter mannen og 50–60 soldater fra Heimevernet, 24 personer fra Sivilforsvaret, 17 personer fra Røde Kors, seks hundepatruljer og flere frivillige har bidratt. Datteren til 82-åringen er veldig takknemlig for at så mange har hjulpet til.

– Det er helt fantastisk og jeg vil si hjertelig takk til alle sammen som har bidratt, sier Tromsdal.