NRK Meny
Normal

– Jeg er på grensen til depressiv

Pål André Helland er fortsatt ikke kvitt skaden sin, og går glipp av fotballfesten på 16.mai.

Pål André Helland

Pål André Helland rekker ikke 16. mai-kampen mot Lillestrøm.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Helland pådro seg en skade i lysken under oppvarmingen før kampen mot Sogndal, og har siden da vært henvist til sidelinja.

Etter treningen søndag er det klart at Helland heller ikke kan spille mot Lillestrøm på fotballens festdag 16. mai. Hans nye mål er å være klar til toppkampen mot Molde 28. mai.

– Jeg er ikke klar, så da må jeg sikte mot Molde-kampen. Jeg er på grensa til å være depressiv, men sånn er livet. Folk har det verre og Andreas Helmersen røk korsbåndet, så det setter ting i perspektiv, sier Helland til Adressa.

– Kniv i lysken

Den endelige avgjørelsen falt på søndag, men Helland sier han har skjønt en stund at mandagens kamp kom til å ryke.

– Jeg merket de siste dagene at dette ikke kom til å gå. Det er som om noen stikker en kniv i lysken din når du skal spurte eller skyte, sier hemneværingen.

To år uten tap

Skulle Rosenborg vinne mandagens kamp, vil de nå en aldri så liten milepæl. 16. mai 2014 var sist gang trønderne tapte på eget gress i Eliteserien, så med seier vil det være to år siden sist. Rosenborg har ennå ikke tapt en seriekamp på Lerkendal i Kåre Ingebrigtsens regjeringstid, og «Bruttern» ser nok at den trenden fortsetter.

Lillestrøm kan imidlertid bli en hard nøtt å knekke. Kanarifuglene ligger på sjuendeplass på tabellen, og stiller med Eliteseriens toppscorer i Fred Friday.

Laster innhold, vennligst vent..