– Jeg er garantert med mot Brann

Tore Reginiussen har ingen planer om å stå over noen kamper, uansett om nesa skulle vise seg å være brukket.

Tore Reginiussen

Dagen derpå måtte Tore Reginiussen tåle noen spøker på brakka. Her er det keepertrener Jørn Jamtfall som prøver seg på litt nesevis humor.

Dagen derpå etter krigermålet mot Aalesund, er Tore Reginiussen strålende fornøyd på RBK-brakka.

– Jeg våknet med en god følelse i dag, det er alltid en god følelse når man har vunnet kamper, og alltid godt når man har scoret mål, sier Reginiussen til NRK.

Den nylig fylte 30-åringen kjempet inn kampens eneste mål, drøye 20 minutter etter å ha fått Franck Bolis arm i nesa. Reginiussen blødde som en foss, men spilte videre. Det er fortsatt usikkert hvor alvorlig skaden er, men Reginiussen garanterer at han er med i neste helgs kamp.

– Jeg kan garantert være med mot Brann, jeg må bare finne ut om det er brudd eller brist eller hva det nå er.

Liker ikke maske

– Hvis jeg eventuelt må ha en maske, så får vi ordne det, sier Reginiussen, men legger til at han helst vil slippe.

– Jeg har spilt med maske før for mange år siden. Det var ikke noe særlig, jeg kasta den fra meg ganske fort fordi jeg slet med synet. Vi får se om vi klare å finne på noe som fungerer denne gangen, hvis ikke ryker den nok fort.

Altaværingen satser også på å komme seg tilbake i trening fortest mulig.

– Det kommer selvfølgelig an på om det er brudd eller ikke, men jeg kan ikke se at det skal være noe særlig problem så lenge nesa er hel og fin og ikke blør.

– Får sende en takk

– Det er fint å ha noen sånne øyeblikk på CV-en. Å ha scoret mål med litt blod på drakta og litt blod i ansiktet, det er bare tøft. Jeg vil gjerne være en kriger og gjøre det jeg kan for laget, sier Reginiussen, men sier også at det å få knekt nesa tilbake på plass var svært smertefullt.

– Det var en ufyselig opplevelse, det var helt tortur.

Likevel ser han et lyspunkt.

– Nesa var litt skeiv fra før, og jeg tror han nesten knekte den litt tilbake motsatt vei, så sånn sett var det kanskje ikke det verste. Jeg får sende en liten takk, kanskje han har gjort meg en tjeneste.

Laster innhold, vennligst vent..