NRK Meny
Normal

– Ikke optimalt med tre venstrebacker

Klubbveteran Micke Dorsin er usikker på egen RBK-framtid.

Rosenborg

Micke Dorsin håper å holde seg skadefri. Han har for lengst blitt en legende i Rosenborg.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Jeg er klar til å bidra. Kneet er ikke helt bra, men det tar litt tid før det blir det. Jeg kan være med på trening og kamp igjen, så håper jeg at det bare blir bedre og bedre.

Micke Dorsin har blitt en klubblegende i Rosenborg. 16. mai var han tilbake fra skade og inn i kamptroppen da Rosenborg slo Lillestrøm 2–1.

– Det var artig å være tilbake.

Utegående kontrakt

Men Micke Dorsin er usikker på hvordan framtiden i Rosenborg ser ut. 34-åringens kontrakt går ut i desember og fortsatt er ingen ny kontrakt skrevet under. Samtidig hentet klubben inn en ny venstreback i Alex Gersbach før sesongen.

– Alex (Gersbach) og Jørgen (Skjelvik) gjør det bra, og jeg tenker ikke så mye på hvor mye spilletid jeg får.

Likevel innrømmer han at det ikke er optimalt å ha tre spillere i hans posisjon.

– Det handler om å ha en miks i garderobe med tanke på typer og alder. Jeg fyller min funksjon der. Men det er ikke optimalt med tre venstrebacker, så vi får se.

Mikael Dorsin

Micke Dorsin har lenge vært en viktig brikke i Rosenborg.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Det sportslige avgjør

Kåre Ingebrigtsen

Kåre Ingebrigtsen sier det sportslige avgjør om Dorsin får ny kontrakt eller ikke.

Foto: Blom, Christian / NTB scanpix

Dorsin er klar på det viktigste nå blir å holde seg skadefri. Han tror også at han kan bidra positivt for Rosenborg så lenge han er i klubben.

– Det viktigste for meg er at kneet føles bra igjen, og jeg vet at får jeg spille skal jeg være i god form. Det er en lang sesong, sier Dorsin.

Kåre Ingebrigtsen har tidligere uttalt at det sportslige blir det som avgjør om Dorsin får ny kontrakt eller ikke.

– Micke er en bra mann i gruppa og en bra mann for Rosenborg. Det kommer til å telle, det også. Men det viktigste for oss er det sportslige, sa Kåre Ingebrigtsen til Adresseavisen i januar.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.