– Håper på fullsatt stadion i returmøtet

WIEN/TRONDHEIM (NRK): Rosenborg-trener, Kåre Ingebrigtsen maner trønderpublikummet til å fylle opp Lerkendal når returmøtet mot Austria Wien sparkes i gang.

Rosenborg Austria Wien

Rosenborg håper på fulle tribuner når Austria Wien tar turen til Trondheim neste uke.

Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix

Rosenborg tapte 2–1 mot Austria Wien i går kveld. Likevel var optimismen god i Rosenborg-leieren før returmøtet, og det var en offensiv gjeng like etter kampslutt.

– Skal man ta igjen 2–0 så er det veldig viktig at man ikke slipper inn på Lerkendal. Nå slipper vi å spille med samme risikoen, og det er en fordel for oss, sier Kåre Ingebrigtsen til NRK.

– Setter min lit til alle trøndere

Neste ukes kamp er av det svært viktige slaget for Rosenborg. Utfallet avgjør om det blir spill i Europa eller ikke. Rosenborgs trener håper trønderne kjenner sin besøkelsestid neste torsdag.

– Nå håper vi på et fullsatt Lerkendal og at Kjernen er i form, så blir det forhåpentligvis en flott Europa-høst på oss, sier Ingebrigtsen.

Han legger til at han bit seg merke i at Ernst-Happel stadion med en kapasitet på 50 000 tilskuere var av det glisne slaget under kveldens kamp.

– Kjernen er flere enn de som var her, så det ordner seg. Jeg setter min lit til alle trøndere, og håper på full stadion neste torsdag, sier han.

Kåre Ingebrigtsen og Tore Reginiussen er optimistiske før returoppgjøret i Europa League-kvalifiseringen.

Ingebrigtsen og Reginiussen til NRK etter tapet mot Austria Wien.

– Ingen hyggelig plass å komme for noen lag

Rosenborgs midtstopper, Tore Reginiussen støtter opp trenerens håp på et fullsatt Lerkendal. Han legger til at selvtilliten de har på hjemmebane er skummel for alle som tar turen.

– Det er ikke en hyggelig plass å komme for noen lag. Der har vi selvtillit, og vi går sjelden av Lerkendal uten å score et mål, så vi skal ute å kjøre den kampen vi, sier Reginiussen.