– Han viste fram tissefanten sin og var ufin i munnen

Politiet pågrep mandag kveld to menn som hadde vært til sjenanse for andre. En av mennene skal ha dratt fram sine edle deler.

Laster kart, vennligst vent...

En mann skal ha vist fram sine edlere deler ved trikkeholdeplassen Belvedere på Byåsen.

Det opplyser operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til NRK.

– Vi fikk melding fra en som var ved trikkeholdeplassen Belvedere på Byåsen. Det var snakk om to karer som hadde oppført seg ganske så ufyselig. De hadde skjelt ut vedkommende som ringte oss, og han ene viste fram tissefanten sin og var ufin i munnen, for å si det mildt, sier Kimo.

Satte seg til motverge

Politiet rykket ut med en patrulje for å få kontroll på mennene. Da svarte tospannet med å sette seg kraftig til motverge.

– De har ligget og rullet på trikkeskinnene en stund. Vi måtte sende ekstra folk oppover. Vi har fått kontroll på dem nå, så nå blir det en tur i arresten, sier Kimo.

Operasjonslederen sier mennene vil bli anmeldt for å ha satt seg til motverge da de skulle pågripes samt ordensforstyrrelse på offentlig sted.

– Så får vi se om vi finner noen andre paragrafer i tillegg. Her kan det jo være snakk om blotting, sier Kimo.

Video fra Trøndelag

Åpen dag hos RBK på Lerkendal
Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes